,

XC122 LED black

10.00

Categories: ,

DRITA E PARA XC-122

Drita e rikarikueshme USB me 2 LED të bardha dhe mundësi heqjeje e shpejtë dhe e lehtë, për përdorim të përditshëm me një çmim ekonomik.

Drita e përparme XC-122 vjen me 2 LED 2 vat, të cilat ofrojnë një dritë të bardhë shumë të ndritshme. Ka 3 mënyra ndriçimi: dritë konstante, dritë konstante 50% dhe dritë pulsuese, duke përfshirë një tregues të ngarkimit të baterisë. Është bërë nga material i qëndrueshëm dhe është i papërshkueshëm nga uji. Funksionohet nga një bateri që ngarkohet përmes një kabllo USB.

 

Specifikim:
2 LED të bardhë
Dritë USB e ringarkueshme
Intensiteti i dritës 4 Lux (20 Lm)
2 vat
Bateria: e ringarkueshme 3.7V 300mAh
Funksionet: 100%-50% ndezje e qëndrueshme
Treguesi i ngarkimit të baterisë
Përmasat: 82 x 34.5 x 32.8 mm
Montimi në Ø22.2 – Ø31.8mm
I papërshkueshëm nga uji: IP44