,

Syze UVEX SGL 223

25.00

Categories: ,

UV-EX = Përjashtohet ultraviolet – përjashtohet rrezatimi UV!

Syze sportive elegante.
Mbrojtja pa kompromis e syve, e integruar në thjerrëzat dhe kornizat e syzeve, mbron syrin e njeriut 100% nga rrezatimi i dëmshëm UV dhe drita blu.
Xhami Litemirror, teknologji pasqyre, deri në 18 shtresa mbrojtjeje ndaj dritës infra të kuqe, reflekton në mënyrë efektive dhe mban rrezet e dëmshme IR larg syve.
Teknologjia e lenteve të decentralizuara garanton një pamje pa shtrembërim edhe me xhami jashtëzakonisht të lakuar.

Specifikim:

ngjyra e kornizës: gri e zezë
ngjyra e xhamit: e qartë (kat. 0)
Mbrojtje 100% UVA, UVB, UVC
Materiali i qelqit: macrolon (polikarbonat)
rezistente ndaj gërvishtjeve dhe thyerjeve
optikisht plotësisht i saktë / pa shtrembërim

 

Më shumë rreth produktit: UVEX