,

Matës shpejtësie CATEYE Wirless CC-VT230W

40.00

Categories: ,

Velo Wireless (CC-VT230W) tani ka edhe më shumë fuqi me një odometër të programueshëm dhe ekranin e menusë. Instalohet lehtësisht në pothuajse çdo biçikletë, duke përfshirë 27,5 dhe 29′.

 

Funksione
Shpejtësia aktuale / mesatare / maksimale
Gjatësia e rrugës
Distanca totale
Kohe e kaluar
Nje ore
Konsumimi i kalorive
Karakteristikat

Wireless analoge
Shigjeta e ritmit
Përcaktim i thjeshtë i madhësisë së gomave
Fillimi / ndalimi automatik
odometër i programueshëm
Ekrani i menysë për ndryshimin e cilësimeve
Zgarë lidhëse me zinxhir
Specifikime teknike

Shpejtësia aktuale: 0,0 (4,0) ~ 105,9 km/h [0,0 (3,0) – 65,9 mph]
Koha e kaluar: 0:00’00″~ 9:59’59”
Distanca e udhëtimit: 0,00-999,99 km [milje]
Shpejtësia mesatare: 0,0-105,9 km/h [0,0 – 65,9 mph]
Shpejtësia maksimale: 0,0 (4,0) ~ 105,9 km/h [0,0 (3,0) – 65,9 mph]
Konsumi i kalorive: 0 ~ 99999 kcal
Distanca totale (odometri): 0~99999 km [milje]
Ora: 0:00-23:59 [1:00-12:59]
Shigjeta e ritmit: Po
Kursimi automatik i energjisë: Po
Fillimi/ndalimi automatik: Po
Odometri manual: Po
Transmetimi me valë: shpejtësia [sensori analog]
Madhësia e gomave: 26″, 700c, 27″, 27,5″, 29″, 16″, 18″, 20″, 22″, 24″ ose 100 cm ~ 299 cm (parazgjedhja: 26″)
Bateria: Kompjuteri: CR2032 x1 Sensori: CR2032 x 1
Jetëgjatësia e baterisë: Kompjuteri: afërsisht 1 vit (1 orë përdorim në ditë) Sensori: afërsisht 10,000 km [6,250 milje] në distancë totale
Dimensioni: 55,5 x 37,0 x 16,5 mm
Pesha: rreth 26.4 gram
I papërshkueshëm nga uji: IPX8

Më shumë rreth produktit: CatEye