,

Syze 100% zez

30.00

Out of stock

Categories: ,

100% Racecraft 2 (Tente pasqyre) E zezë – Goggle
Si modeli më i mirë, 100% Racecraft 2 përfaqëson përpjekjet e suksesshme për t’u ofruar vrapuesve nivelin më të lartë të mundshëm të vizionit dhe funksionalitetit për të krijuar një përvojë përdoruesi të nivelit të lartë! Me vëmendje të jashtëzakonshme ndaj detajeve, të tre modelet Gen 2 ofrojnë një fushë shikimi vertikale 17,5% të rritur mbi modelet Gen 1.
Siguria dhe stili maksimal: syzet Racecraft Gen. 2 nga 100%
Të tre modelet Gen 2 janë të pajtueshme me sistemin Tear-Off, kanë një rrip ngjitjeje shumë të gjerë të veshur me silikon për kapje maksimale, një sistem ngjitjeje lente me 9 pika për të siguruar lentet në kornizë dhe një polikarbonat të veshur kundër mjegullës lente për një fushë pa pengesë dhe të qartë në çdo kohë. Syzet Gen 2 përmbajnë gjithashtu një shkumë të butë të fytyrës që largon djersën dhe një përshtatje të përmirësuar në hundë, që rrjedh nga Armega revolucionare, për rehati optimale gjatë gjithë ditës. Është 100% sistemi më i gjithanshëm i syzeve dhe do të jetë një ndryshim absolut i lojës për kalorës në të gjitha nivelet e sportit.

Karakteristikat – Racecraft 2 Goggle
Kornizë e përforcuar për përshtatje të përsosur dhe stabilitet maksimal
Mbrojtësi i lëvizshëm i hundës siguron stabilitet dhe mbrojtje
Lente polikarbonate e veshur kundër mjegullës, rezistente ndaj gërvishtjeve për shikim të përsosur me kunja grisëse
Montimi i lenteve me 9 pika e mban lenten mirë në kornizë
Rripi i syzeve i veshur me silikoni 45 mm i gjerë parandalon rrëshqitjen
Kanalet efektive të ventilimit (patentë në pritje)
Shkumë me tre shtresa që largon lagështinë për menaxhim më të mirë të lagështisë
Lentet 100% janë të pajtueshme me të gjitha modelet e syzeve!
Karakteristikat e kornizës dhe lenteve
Ngjyra e kornizës: E zezë
Lentet:
Lente Pasqyre Argjendi – transmetim drite 20-30%, Cat. 3
Lente e pastër
Fusha e dorëzimit
Racecraft 2 Goggle Black – Lens Silver Mirror
20 Tear-Offs
Lente e pastër
Mbrojtës hundë i lëvizshëm
Qese me mikrofibër