,

Pomp e madhe GIYO GF-43E

15.00

Categories: ,

Pompë për dysheme kompakte Giyo GF-43E

Pompa e dyshemesë Giyo GF-43E ka një bazë shumë të qëndrueshme dhe një dorezë plotësisht ergonomike në formë T-je që garanton fryrje shumë të lehtë. Mos u shqetësoni për llojin e valvulës, pasi kjo pompë dyshemeje është e përputhshme me valvulat Presta dhe Schrader. Përveç kësaj, kjo pompë mund të fryjë gomat deri në 120 psi.

Baza e gjerë siguron stabilitet të jashtëzakonshëm.

Modeli: Giyo GF-43E
Pompë dyshemeje
Materiali: PVC
Lidhja: PV / FV / (Presta Valve / valvul francez) & AV / SV (Auto Valve / Valve Schrader)
Presioni: 120 psi (8,5 bar)
Lartësia: 61 cm

 

Më shumë rreth produktit: GIYO