,

UVEX SGL 616

29.00

Categories: ,

UV-EX = Përjashtohet ultraviolet – përjashtohet rrezatimi UV!

Syze të lehta sportive me mbrojtje perfekte nga era dhe dielli.

Ngjyra e kornizës: e zezë mat
Xhami: pasqyrë lite argjendi (S3)
Mbrojtje 100% UVA, UVB, UVC
Materiali i qelqit: macrolon (polikarbonat)
Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe thyerjeve
Optikisht perfekt / pa shtrembërim
Litemirror / deri në 18 shtresa të veshjes reflektuese
Mbushëse të buta për veshët dhe hundën

teknologjitë

● Mbrojtja nga rrezet ultraviolet
Filtrat që thithin rrezatimin UV të futur direkt në lëndën e parë mbrojnë retinën 100% nga rrezet e dëmshme UV.

Të gjitha syzet ofrojnë mbrojtje 100% UVA, UVB dhe UVC.

Është gjithashtu baza e emrit të kompanisë: UV-EX = UltraViolet EXcluded – rrezatimi UV përjashtuar!

 

● Litemirror
Xhami i pasqyrës duket në modë – ndërsa punon shumë. Ato ofrojnë mbrojtje shtesë kundër rrezeve infra të kuqe. Reflektimi i tyre dhe mbajtja e tyre larg syve.

Teknologjia e reflektimit shquhet për dizajnin dhe funksionalitetin e saj. Xhami i mbuluar me deri në 18 shtresa filmi ka një efekt imazhi dhe, përveç kësaj, mbron nga rrezatimi infra të kuqe me një gjatësi vale nga 780 nm deri në 1000 nm. Pigmente speciale në xhamin polimer aktivizojnë një filtër që eliminon dhe thith këtë rrezatim. Ngarkesa termike zvogëlohet ndjeshëm, duke reduktuar kështu dehidratimin dhe lodhjen e syve – parandalohet mjegulla gri.

 

● Teknologji e lenteve të decentralizuara
Syze pa deformime

Teknologji e lenteve të decentralizuara për shikim të qartë pa shtrembërim.

I përshtatshëm për sporte aksioni që nuk lënë vend për gabime. Shtrembërimet dhe lakimet në fushën e shikimit mund të jenë shpërqendruese. Lentet e decentralizuara të injektuara të klasës 1 Uvex sigurojnë vizion të qartë pa shtrembërim.

 

● Rezistent ndaj thyerjes Uvex
Syzet Uvex testohen në përputhje me standardin EN ISO 12312-1:2013. Kjo përfshin një test impakt kërkues, në të cilin një top çeliku 6 mm, me peshë 0,86 g, qëllohet në xhami me një shpejtësi prej 45 m/s (162 km/h).

 

● E fortë dhe kundër gërvishtjeve
Xhamat polikarbonat punojnë në temperatura deri në -40 °C pa humbur forcën mekanike. Veshje speciale mbron nga gërvishtjet.

 

● Mbulesa të buta të veshëve dhe hundës
Syzet përshtaten në mënyrë perfekte kur nuk i ndjeni. Mbështesat e buta të hundës dhe skajet e buta të tëmthit ofrojnë rehati gjatë veshjes pa presion.

 

Më shumë rreth produktit: UVEX