,

Shport druri HT-236 natyrale

22.00

Categories: ,

Shporta e përparme elegante e bërë nga kallam cilësor, me mundësi heqjeje të shpejtë, e montuar në timon.

Shporta e varur është zgjidhja perfekte për ata që duan aventurat dhe udhëtimet me biçikletë.

Gurpat ju lejojnë ta varni në timon – është një zgjidhje shumë e përshtatshme sepse mund ta hiqni dhe ta varni në çdo kohë, pa pasur nevojë të mbani një mjet me vete.

Montim jashtëzakonisht i lehtë
E bërë nga kallam cilësor
Përmasat: 35 x 25 x 25 cm
Montimi në timon
Aftësia për të hequr shpejt shportën
Dorezë e rehatshme

 

Më shumë rreth produktit: Hao Tu