,

Mbrojtëse balte POLISPORT Colorado 28

17.00

Categories: ,

Kompleti: parafango para + mbrapa Polisport Colorado City

Mbrojtësi i baltës është i pajtueshëm me biçikletat me frena me disk dhe frena V, dhe me pirunët e amortizatorit ose pirunët e ngurtë. Mbështetja e rregullueshme e çelikut në formë L për parafangat e pasme dhe të përparme lejon pozicionim të ndryshëm të parafangove. Për të montuar baltën në kornizë, mund të zgjidhni midis një kapëse të gjatë ose të shkurtër në varësi të hapësirës që keni në dispozicion.

Karakteristikat teknike:

Për: Qytet, Trekking
Përshtatet me madhësinë e rrotave 28”.
Gjerësia: 45 mm
Gjatësia: përpara 565 mm / pas 765 mm
Pesha: 210 g
Karakteristika te tjera:

Parafango përshtatet me diskun dhe frenat V dhe biçikletat me dhe pa pezullim.
Kllapë çeliku e rregullueshme në formë L për parakollat ​​e pasme dhe të përparme.
Mbrojtësja e pasme e baltës – montimi në tubin e sediljes Ø 27 – 35 mm
Për montim shtesë të sigurt të mbrojtësit të pasmë, ne ofrojmë gjithashtu një lidhje U prej çeliku inox 3 mm.
Parafangoja e pasme ofron mbrojtjen më të mirë duke mbuluar pothuajse të gjithë rrotën.
Materiali: polipropileni
Material 100% i riciklueshëm
Ngjitës sigurie reflektuese
Kompleti i montimit i përfshirë

Më shumë rreth produktit: Polisport