Ngjitës WELDTITE + set i riparimit airtite

3.00

Category:

Kompleti i riparimit të shpimit Weldtite Airtite

Kompleti më i besueshëm, i provuar dhe i testuar i riparimit të gomave të sheshta në planet.

Njollat ​​e skajeve të puplave Airtite janë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe të sigurta, riparojnë shpimet shpejt dhe zgjasin gjatë gjithë jetës në tubin e brendshëm.

Komplet ngjitës + arna
Ngjitës me tharje të shpejtë 5 g
Arna: 6 copë arna Airtite (2 madhësi 4/2)
Letër zmerile

Më shumë rreth produktit: Weldtite