,

Mbrojtëse balte POLISPORT Missisipi 26/27.5

10.00

Categories: ,

Set: parafango para + mbrapa Polisport Mississippi

Mississippi shitet i kompletuar me mbrojtje standarde për MTB dhe trekking. Parafango mund të hiqet dhe të ruhet lehtësisht, dhe kllapat e montimit mund të lihen në biçikletë për instalim të shpejtë dhe të përshtatshëm. Parafangoja e përparme është e pajtueshme me frenat e diskut. Nga ana tjetër, parafango e pasme ka një strukturë më të fortë, të përgatitur për pezullime të ngurtë. Kombinimi i të dy parafangove funksionon me një mbajtëse montimi të thjeshtë dhe efikas.

Karakteristikat teknike:

Për: MTB, City, Trekking
Përshtatet me madhësinë e rrotave 26-27,5″.
Gjerësia: 60 mm
Gjatësia: përpara 585 mm / pas 635 mm
Pesha: 249 g
Karakteristika te tjera:

Parafango përshtatet me diskun dhe frenat V dhe biçikletat me dhe pa pezullim.
Kllapë çeliku e rregullueshme në formë L për parakollat ​​e pasme dhe të përparme.
Forma e rregullueshme L lejon pozicionim të ndryshëm të parafangove.
Mbrojtësja e pasme e baltës – montimi në tubin e sediljes Ø 27 – 35 mm
Kanalet aerodinamike për rrjedhjen e ajrit
Faqe shtesë për mbrojtje të shtuar
Materiali: polipropileni
Material 100% i riciklueshëm
Ngjitës sigurie reflektuese
Kompleti i montimit i përfshirë

 

Më shumë rreth produktit: Polisport