Sale!
,

Mbajtës telefoni ZEFAL

Original price was: €32.00.Current price is: €25.00.

Categories: ,

Inovative…

…qëndrueshme dhe cilësore!

Për lehtësinë tuaj, Zéfal ofron një sërë transportuesish të dobishëm për transportin e përditshëm ose për udhëtimet tuaja.

 

Mbajtësja universale e telefonit inteligjent Zéfal është një mbajtëse universale, e fortë e smartfonëve, e përputhshme me montimin Z Bike.
Mbajtësja është përshtatur për çdo telefon me gjerësi midis 65 dhe 100 mm dhe lartësi midis 125 dhe 165 mm. Kutia përmban 2 mbajtëse anësore dhe 2 mbajtëse silikoni. Ato janë shumë të forta dhe ofrojnë mbështetje shtesë dhe thithje shumë të mirë të goditjeve.

Modeli: Mbajtës telefoni universal Zéfal + montim për biçikletën Z
E përputhshme për lartësinë e telefonave: midis 125 dhe 165 mm
E përputhshme për telefonat me gjerësi: midis 65 dhe 100 mm
Materiali: Polikarbonat, Silic
Pesha: 88 g
Z Bike Mount
Mundësia e rrotullimit 360°
Këndi i rregullueshëm / horizontal dhe vertikal
Montimi në timon / Ø 20 deri në 45 mm
4 unaza O (Ø 2 x 33 mm dhe 2 x 36 mm)

● Universale
E përputhshme me shumicën e telefonave inteligjentë

● E fortë

Silikoni me fortësi të lartë, që thith goditjet.

● Aksesueshmëria

Fusni dhe hiqni telefonin në sekonda.

● Mbajtës të përputhshëm

Z për biçikletë, Z në timon, Z në krahun e krahut, Z për makinë

● Orientimi i dyfishtë i telefonit inteligjent

Këndi i rregullueshëm në modalitetin peizazh ose portret

 

Më shumë rreth produktit: Zéfal