,

Mbajtës shishe SYNCROS MP 3.0

8.00

Syncros ka zhvilluar një linjë të përcaktuar qartë aksesorësh: rrota, timonë, parafango, pompa, vegla, kafaze shishe dhe shishe që kënaqin edhe çiklistët më kërkues.
Këto produkte janë bërë nga materiale të lehta të nivelit të lartë dhe plotësojnë standardet e larta të Syncros.

Syncros Alloy Comp 3.0
Kafaz shishe Syncros, i bërë nga alumini dhe bazë e përbërë.

Modeli: Syncros Alloy Comp 3.0
Materiali: 6 mm alumini / najlon + fibër qelqi
Pesha: 60g

Më shumë rreth produktit: SYNCROS