,

Mbrojtëse balte POLISPORT Colorado junior 20-24

8.00

Categories: ,

Kompleti: parafango para + mbrapa Polisport Colorado 24

Mbështetja e rregullueshme e çelikut në formë L për parafangat e pasme dhe të përparme lejon pozicionim të ndryshëm të parafangove. Për të montuar baltën në kornizë, mund të zgjidhni midis një kapëse të gjatë ose të shkurtër në varësi të hapësirës që keni në dispozicion.

Karakteristikat teknike:

Përshtatet me madhësinë e rrotave 20/24”.
Gjerësia: 54 mm
Gjatësia: përpara 430 mm / pas 550 mm
Pesha: 235 g
Karakteristika te tjera:

Parafango përshtatet me diskun dhe frenat V dhe biçikletat me dhe pa pezullim.
Kllapë çeliku e rregullueshme në formë L për parakollat ​​e pasme dhe të përparme.
Materiali: polipropileni
Material 100% i riciklueshëm
Ngjitës sigurie reflektuese
Kompleti i montimit i përfshirë

 

Më shumë rreth produktit: Polisport