,

Shport montuese metali BELLELLI

20.00

Categories: ,

Shportat metalike i detyrohen popullaritetit të tyre të madh pamjes së tyre estetike dhe qëndrueshmërisë së lartë.

Shporta është bërë nga një rrjetë e fortë metalike. Në të njëjtën kohë, është shumë i gjerë, kështu që do të jetë i përsosur për transportimin e sendeve më të mëdha.

Falë sistemit të lëshimit të shpejtë dhe dorezës shtesë, koshi mund të shkëputet nga biçikleta në çdo kohë dhe të hiqet, gjë që e bën atë shumë praktik. Ideale për blerje dhe argëtim. Thjesht shtypni butonin e kuq në mbajtësen e koshit dhe koshi do të shkëputet lehtësisht.

Ndërtimi me cilësi të lartë i zgarës siguron qëndrueshmëri të lartë dhe mbajtje të qëndrueshme të koshit gjatë vozitjes.

I gjithë montimi i shportës në biçikletë është shumë i thjeshtë – të gjithë aksesorët e nevojshëm janë të përfshirë në komplet, dhe i gjithë procesi është i shpejtë.

Montim jashtëzakonisht i lehtë
Të lehta dhe të rehatshme
E bërë prej metali
Montimi i mbajtësit të koshit në timon Ø 22 – 32 mm
Aftësia për të hequr shpejt shportën
Ngarkesa maksimale 5 kg

Më shumë rreth produktit: Bellelli