,

Mbrojtëse balte POLISPORT Expander 26/28

18.00

Categories: ,

Set: parafango para + mbrapa Polisport Expander

Parakolpi i përparmë Expander është i pajtueshëm me disk dhe frena V, me biçikleta me pezullim ose pirunë të fortë. Madhësia mund të rregullohet lehtësisht për një përshtatje më të mirë sipas nevojës ose madhësisë së rrotave. Parafangoja e pasme kombinon 3 opsione ekskluzive montimi për të rritur opsionet e montimit në një gamë më të gjerë biçikletash. Këto opsione instalimi, të kombinuara me mundësinë e zgjatjes së parafangove, garantojnë një përshtatje universale për të gjitha biçikletat.

Karakteristikat teknike:

Për: MTB, Trekking, City
Përshtatet me madhësinë e rrotave 26″ dhe 28″.
Gjerësia: 51 mm
Gjatësia – e rregullueshme: përpara 560 mm – 630 mm / e pasme 695 mm – 725 mm
Për një përshtatje më të mirë, diapazoni i zgjeruesit (para dhe pas) ju lejon të zgjasni parafango derisa të arrini një përshtatje të përsosur. Nuk kërkohen mjete.
Pesha: 537 g
Kompleti i montimit i përfshirë

 

Më shumë rreth produktit: Polisport