,

Mbrojtëse balte POLISPORT Nevada 26/28

10.00

Categories: ,

Set: parafango para + mbrapa Polisport Nevada 26-28″

Parafangoja e përparme e Nevadës është e pajtueshme me frenat e diskut dhe frenat V dhe biçikletat me dhe pa pezullim. Parafanoja e pasme e Nevadës është e pajtueshme me një kornizë të ngurtë me frena me disk ose frena V dhe ka një dizajn shumë të madh për mbrojtje optimale. Të dyja pjesët janë instaluar me një mbajtës çeliku të rregullueshëm në formë L.

Karakteristikat teknike:

Për: MTB, City, Trekking
Përshtatet me madhësinë e rrotave 26-27,5”.
Gjerësia: 60 mm
Gjatësia: / e pasme 790 mm
Pesha: 314 g
Karakteristika te tjera:

Parafango përshtatet me diskun dhe frenat V dhe biçikletat me dhe pa pezullim.
Kllapë çeliku e rregullueshme në formë L për parakollat ​​e pasme dhe të përparme.
Mbrojtësja e pasme e baltës – montimi në tubin e sediljes Ø 27 – 35 mm
Materiali: polipropileni
Ngjitës sigurie reflektuese
Kompleti i montimit i përfshirë

 

Më shumë rreth produktit: Polisport