Çanta P: Lab  0.5L

13.00

Category:

Qant për biçikleta lab 0,5 litra për montim nën shale.

Kjo këllëf P:Lab është veçanërisht e përshtatshme për ruajtjen e aksesorëve dhe veglave të riparimit të gomave, dhe drita e pasme mund të ngjitet gjithashtu në pjesën e pasme të kasës.

Çanta është bërë nga materiale cilësore dhe të qëndrueshme, kështu që është rezistente ndaj dëmtimeve mekanike dhe siguron përdorim afatgjatë. Mbërthehet në më pak se një minutë me Velcro. Elementët reflektues sigurojnë shikueshmëri më të mirë të shoferit gjatë natës.

Instalimi nën sedilje
Mundësia e heqjes së shpejtë
Raiffeschluss
Mbajtëse e dritës së pasme
Përmasat: 210 x 80 x 75 mm
Vëllimi: 0.5 L
Materiali: Poliestër
Rezistente ndaj ujit
Mbërthimi me velcro
Detaje reflektuese