Sale!
,

Vaj freni mineral oil WELDTITE 125ml

Original price was: €10.00.Current price is: €8.00.

Lëng frenash me vaj mineral Weldtite (125 ml)

Është thelbësore të përdorni lëngun e duhur të frenave.

Gryka e gjerë e shishes do të thotë që shiringa përshtatet drejtpërdrejt në shishe, duke përmirësuar saktësinë e aplikimit dhe duke eliminuar mbeturinat.

Vaj frenash Weldtite Mineral për frenat hidraulike. 100% i pajtueshëm me sistemet e frenave që kërkojnë lëng mineral frenash.

Paketimi: 125ml

Përshtatet me frenat hidraulike Shimano.

Shënim – Ky vaj nuk është i pajtueshëm me sistemet e frenave të dizajnuara për përdorim me vajrat e frenave DOT.

 

 

Më shumë rreth produktit: Weldtite