Vaj zingjiri SHIMANO 200ml

12.00

Out of stock

Category:

Shimano Chain Lube Lubrifikant Kabllo / Zinxhirë Aerosol 200ml all weather
Lubrifikant për transmetimin e biçikletës suaj rrugore, MTB ose Ebike; ideale për aplikim në pjesë mekanike lëvizëse. Lubrifikon, mbron dhe zgjat jetën e komponentëve