Mbajtës për riparimin e bicikletës HONGSEN

50.00

Category:

Lartësia e rregullueshme: Mbështetja teleskopike e riparimit të biçikletës mund të zgjatet nga 100-165 cm për të përmbushur nevoja të ndryshme riparimi, duke eliminuar në mënyrë efektive dhimbjen e shpinës, gjunjët dhe më shumë. Puna e riparimit të biçikletave bëhet shumë më e lehtë se kurrë!
Nofulla me kapje rrotulluese 360: Stenda për riparimin e biçikletës të pajisura me tampon gome, nofulla e kapjes mund të rrotullohet plot 360° në çdo kënd të dëshiruar për riparim të lehtë, si dhe siguron stabilitet më të mirë dhe parandalon gërvishtjet e bojës së biçikletës. Stendat e biçikletave akomodojnë kornizën e biçikletës me 0,87-1,96 inç/22-50 mm.
Tabela e veglave miqësore për përdoruesit: Thuaj lamtumirë për të kërkuar gjithmonë mjete gjatë riparimit! Stenda e riparimit të biçikletave vjen me një tabaka mjetesh që mund të ngjitet në shtyllë për të organizuar gjërat e nevojshme brenda mundësive tuaja.
Performanca e përforcuar: E bërë nga metale të rënda, baza e punës e mekanikës portative të biçikletave në shtëpi është mjaft e qëndrueshme dhe e fortë që mund të mbajë deri në 77 lbs/35 kg.
Dizajni i lëvizshëm dhe i palosshëm: Tërhiqni shtyllën e qëndrimit dhe palosni këmbët me shpejtësi për ruajtje dhe transport të përshtatshëm. Pavarësisht se vendosni raftin e mirëmbajtjes së biçikletës në bagazhin tuaj ose në ndonjë cep të shtëpisë tuaj, as nuk do ta vini re se është aty! Montimi dhe rregullimi janë gjithashtu të lehta.