, ,

WELDTITE TUBELESS REPAIR KIT

14.00

Categories: , ,

Ngjitës i gomave të jashtme WELDTITE

Kompleti i riparimit pa tuba Weldtite – Për përdorim të jashtëm – komplet riparimi i gomave pa tub.

Kompleti kryesor i riparimit të gomave pa tub. Përdorimi i këtij kompleti riparimi e bën të lehtë riparimin e gomave pa tub, pasi nuk ka nevojë të hiqni gomën. Identifikoni vendin e shpimit, prisni kordonin e riparimit në madhësi dhe futeni direkt në gomë duke përdorur mjetin e dhënë. Është kaq e thjeshtë!

Kompleti i riparimit pa tuba – Për përdorim të jashtëm
5x fije riparimi pa tuba 1x Mjete për sy të ndarë dhe 1x solucion gome 5g
1x Letër zmerile / shkumës me ngjyra
1 x thikë

 

Më shumë rreth produktit: Weldtite