, , ,

ZEFAL CO2 16gr

3.00

Rreth këtij artikulli
Balancë perfekte midis peshës dhe kapacitetit të fishekut
Fishekët Co2 janë krijuar për të fryrë shpejt një gomë në një presion të lartë
Fishekë me fileto të përputhshme me shumicën e inflatorëve në treg
Fryrja tipike e gomave për fishek: 700x23C – 130psi || 26″x1.95 – 40psi || 29″x2.1 – 31psi

Për më shumë: ZEFAL