,

CONTINENTAL Contact plus 26×2.0

30.00

Categories: ,

Turne Urban/Treking

Continental Contact Plus Travel – Pa frikë nga gomat e shpuara!

Goma Continental Contact Plus Travel është shoqëruesi optimal për aventurën tuaj të radhës: me një hap universal për asfalt, fshat, shtigje pyjore dhe livadhe, goma Continental Contact Plus Travel ofron mbrojtje maksimale kundër shpimeve, falë një futjeje speciale të bërë me shumë elasticitet. gome natyrale që mbron me sukses nga objektet e mprehta.

 

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental CONTACT Plus Grass
Me një tel në buzë të gomës
Urban/Tour
Dimensioni: 50 – 559 || 26″ | 26 x 2.00
Presioni i rekomanduar: 3 Bar
Presioni maksimal: 4 Bar
Pesha: 1100g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 180 tpi
Mbrojtja nga shpimi i gomave: SafetyPlus Breaker
Niveli i sigurisë: ● ● ● ● ● ● ●
Refleks – një shtresë reflektuese rreth gomës
E25 / i certifikuar për E-Biçikletë
Turne Urban / Kontakt Familjen

● Teknologjia e ndërprerësve: Siguria +

Specialist në materialet mbrojtëse. Kombinim i projektuar posaçërisht i SafetySystem Breaker me gomë natyrale jashtëzakonisht fleksibël. Rezultati është një mbrojtje jashtëzakonisht rezistente që ka një rezistencë të ulët rrotullimi falë elasticitetit të saj të lartë. Kjo kursen jetën e baterisë dhe mjedisin. Momenti i lartë i përshpejtimit dhe shpejtësitë e larta të kthesave përthithen lehtësisht nga mbrojtja. Specialist në biçikleta elektronike të shpejta dhe biçikleta me qira.

 

● Continental Reflex – një shtresë shumë reflektuese në anët e gomës siguron dukshmëri dhe siguron siguri në drejtimin e natës.

 

● E25 – I përshtatshëm për biçikleta elektronike

Continental mbështetet në mbi 100 vjet përvojë me gomat e bicikletave dhe motoçikletave për gomat E-Bike. Të gjitha gomat Continental city/trekking janë vlerësuar për një shpejtësi standarde prej të paktën 25 km/h. Gomat e shënuara e50 janë të certifikuara për S-Pedelec (45 km/h). Me strukturën e tyre të cilësisë së lartë, mbrojtja nga shpimi është e lartë dhe rezistenca e rrotullimit është e ulët, duke ofruar mbrojtje kundër konsumit të parakohshëm të shkaktuar nga forca shtesë lëvizëse.

 

Më shumë rreth produktit: Continental