,

Mbajtës i bicikletave 2 HONGSEN

70.00

Piedestali i riparimit të biçikletave
1. Mund të mbajë deri në 2 biçikleta
2. E punuar me kornizë hekuri të cilësisë së lartë me rrota magnetike, e fortë, e qëndrueshme dhe fleksibël
3. Paloset që tërhiqet, lehtë për t’u mbajtur dhe ruajtur
4. Dizajni i shufrës vertikale teleskopike mund të rregullojë lartësinë në mënyrë të përshtatshme
5. Mund të jenë të mëdhenj dhe të vegjël, të përshtatshëm për diametër të ndryshëm tubash
6. Mbajtesi i bicikletave e komponentëve mund të çmontohet, e lehtë për t’u transportuar.