Mast SHIMANO 125ml

10.00

Out of stock

Category:

Grease Shimano, lubrifikon dhe redukton fërkimin e komponentëve. Ofron një jetë të shkëlqyer shërbimi të komponentëve duke i mbrojtur nga uji dhe papastërtitë. Nuk dëmton vulat e gomës.

Siguron jetëgjatësi të gjatë të komponentëve.
Lubrifikon dhe redukton fërkimin.
Riparime nga uji dhe papastërtia.
tub 125 ml.