,

Chain cleaning machine WELDTITE

33.00

PASTRUES I ZINXIRIT WELDTITE

Makinë për pastrimin e zinxhirit Weldtite

Pastrim i lehtë i zinxhirit me makinën origjinale të patentuar të pastrimit të zinxhirit. E punuar me dorë në Mbretërinë e Bashkuar, vendosja dhe drejtimi i lëvizjes i siguruar nga furçat e pastrimit krijon forcat e ndryshme rrotulluese të nevojshme për të hequr lehtësisht papastërtitë dhe papastërtitë. Përfshin 75 ml Degreaser agrumesh për të hequr yndyrën dhe yndyrën duke e lënë zinxhirin tuaj të shkëlqyeshëm.

Seti: makineri + degreaser me bazë limoni 75ml
Pastrim dhe degresim pa hequr zinxhirin
Montimi i makinës në pirunin e pasmë lejon pastrimin e zinxhirit pa përdorimin e duarve
Pastrim zinxhir në 4 anët
Rast transparent
Mundësia e heqjes së furçave për larje
Strehimi shumë rezistent ndaj kimikateve i makinës

 

Më shumë rreth produktit: Weldtite