,

Shtrengues telave

3.00

Rreth këtij artikulli

Vjen me madhësinë 9/10/11/12/13/14/15. Kjo veçori siguron që një mjet të përshtatet me të gjitha foletë. 9>5mm, 10=5mm, 11=4.4mm, 12=3.76mm, 13=3.7mm, 14=3.45mm, 15=3.3mm.

Mjeti është i përpunuar saktësisht me shumë pak devijime. Ai përputhet në mënyrë të përkryer me dadot me fole dhe nuk i dëmton arrat.

Konstruksion çeliku i trajtuar me nxehtësi me finiturë të lëmuar. jetëgjatë.

Shenjat e madhësisë në mjet janë shumë të dukshme. Është më e lehtë të identifikohet se çfarë madhësie brazdë do të përdoret. Pesha: 0.06 kg = 0.15 lbs.