,

Montuese gome GIYO

3.00

Categories: ,

Montuese për montim – çmontim gomash.
Instalim i shpejtë dhe i lehtë – çmontimi i gomave, pa dëmtuar buzët.

Paketimi 2 copë.

Ngjyra: e zezë-gri