loader image
,

Vegël për çmontimin e boshtit

8.00

Remover Tool

PËR ÇFARË ËSHTË KJO: Një mjet i mrekullueshëm që mund të instalojë dhe heqë mjaftueshëm kllapat e poshtme. I përshtatshëm për sheshin tradicional me konik, për Shimano Octalink V1, Splined Octalink V2 dhe ISIS Splined BB.
PATAKTUESHMËRIA: E përputhshme me çdo mbajtës të poshtëm të fishekut me 20 dhëmbë.
ÇFARË PAJTOHET ME KËTË: Përdoreni atë së bashku me një çelës lëvizëse 1/2” ose një çelës ndërruesi me fund të hapur 24 mm. Për instalim më të mirë, rekomandoni përdorimin e një çelësi lëvizës 1/2″ me doreza shtrënguese ose çelës rrotullues.
CILËSIA PRO: E bërë prej çeliku të trajtuar me nxehtësi që e bën këtë mjet më të qëndrueshëm, parandalon konsumimin e veglave gjatë viteve të përdorimit dhe është “miqësor me kllapat e poshtme”.