,

SHIMANO TL-BR003

14.00

Categories: ,

Hinkë vaji Shimano TL-BR003 me tapë vaji
Gypi i vajderdhjes TL-BR003 dhe mbyllësi i vajit përdoren për një vajderdhje të lehtë të të gjitha frenave hidraulike të diskut Shimano me sistemin e vajderdhjes në një drejtim. Hinka mund të vendoset drejtpërdrejt në levat e frenave Shimano (BL) dhe levat e frenimit/ndërrimit (ST) me fije lidhëse 5 mm (M5).

Nuk kërkohet një përshtatës gypi.

 

Përputhshmëria:
XTR BL-M9100, BL-M9120, BL-M9000, BL-M9020
Deore XT BL-M8100, BL-M8000
SLX BL-M7100
Deore BL-M6100, BL-M4100
BL-MT200, BL-MT201, BL-MT401, BL-MT402-3A, BL-MT501
Shën BL-M820-B
ZEE BL-M640-B
Alivio ST-M4050
Acera ST-EF505
Deore XT Trekking BL-T8100
Deore Trekking BL-T6000
Dura Ace ST-R9180
BL-RS600
Alfine BL-S7000
(lista jo përfundimtare)

 

Përmbajtja e dorëzimit: gyp vajderdhje dhe ndalues ​​vaji