Vaj zingjiri WELDTITE TF2 (125 ml)

7.00

Category:

Vaj biciklete i cili mund të aplikohet për: kabllot, pedale dhe zinxhirë.

Vaj biçiklete valeriane i qëndrueshëm superior, i krijuar për të depërtuar në dhëmbëza dhe pjesë të tjera lëvizëse për reduktimin e çift rrotullues, performancë të qëndrueshme.

I përshtatshëm për aplikime të tjera të ndryshme duke përfshirë veglat e kopshtit, menteshat, kositësit e barit etj.

Reduktimi i mineraleve
Stabilitet i lartë oksidativ
Redukton fërkimin e pjesëve lëvizëse
Për lyerjen e kapëseve, tufave, kabllove, pedaleve, zinxhirëve…
Parandalimi i korrozionit
Paketimi: 125 ml

Më shumë rreth produktit: Weldtite