Vaj WELDTITE Lube për të gjitha stinët me Teflon (100 ml)

8.00

Category:

Vaji i fundit për të gjitha kushtet me Teflon ofron mbrojtje të përmirësuar për biçikletën tuaj gjatë gjithë vitit – pavarësisht nga moti.

Përmirësuar me mbrojtjen e sipërfaqes Teflon™, Lubi për të gjitha motet është perfekt për përdorim afatgjatë kur toka është e lagur ose kur bie shi i lehtë. Formula për rritjen e efikasitetit lubrifikon lidhjet e zinxhirit për të reduktuar fërkimin dhe konsumimin për performancë optimale. I përshtatshëm për rrugë, jashtë rrugës dhe MTB.

Vaji i fundit i Teflonit për të gjitha kushtet e motit
Mbrojtje e përmirësuar gjatë gjithë vitit
I përshtatshëm për vozitje në rrugë dhe jashtë rrugës
I përshtatshëm për udhëtime më të gjata
Paketimi: 100ml

Më shumë rreth produktit: Weldtite