Vaj SHIMANO Wet Lube Extreme Weather 100ml

8.50

Out of stock

Category:

Lubrifikant për kushtet e lagështisë:

Funksioni:
– Minimizon fërkimin dhe zhurmën
– Mbron nga ndryshku dhe korrozioni
– Zgjat qëndrueshmërinë
– Viskoziteti i tij i lartë siguron një efekt të mirë ngjitës
– E përkryer për kushtet e lagështisë
Aplikacion:
– Zinxhirë, shtylla dhe pllaka

Shimano Wet Lube Extreme Weather 100ml ka garancinë zyrtare nga marka Shimano.