,

SPRAY RIPARIMI I GOMËVE ZEFAL 100ml

6.50

Inovative…

…e qëndrueshme dhe cilësore!

Zéfal Repair spray

Spray për riparimin e gomave: Riparon dhe ri-fryhet menjëherë.

Zéfal Repair Spray riparon dhe rifryn në çast gomat pa ndryshuar tubin e brendshëm. Ky lloj riparimi i shpejtë dhe i lehtë ju lejon të vazhdoni të vozitni pa pasur nevojë për riparim. Riparimi nuk zgjat shumë sepse produkti i injektuar thahet brenda pak ditësh. Rekomandohet ndryshimi i gomës së brendshme ose riparimi i tij. Spërkatja e riparimit bëhet më pak efektive kundër shpimeve më të mëdha se 2 mm.

Paketimi: 100 ml shkumë sprej
Për valvulat Presta dhe Schrader
Nuk ka nevojë të hiqni timonin
Mbyll deri në 2 mm perforim
Fryhet në presion ~ 2 bar / 30 psi

 

Më shumë rreth produktit: Zéfal