SHIMANO NC-6701 10S

35.00

Shimano Ultegra CN-6701 Zinxhiri me 10 shpejtësi – 116 lidhje
Zinxhiri super i ngushtë i rishikuar Ultegra përmban pllaka të jashtme dhe të brendshme të ridizajnuara për të reduktuar rënien e zinxhirit dhe për të përmirësuar kontaktin me dhëmbët e marsheve dhe ndërrim më të butë edhe në ngarkesa të larta. Pllakat e shpuara kursejnë peshë.

Shënim: Ky zinxhir është vetëm 2×10 shpejtësi! Për mjetet lëvizëse me 3×10 shpejtësi duhet të përdoret CN-6600.

Shtesa për peshën: 118 lidhje | specifikat e prodhuesit

Për më shumë info: Shimano