,

SHIMANO CS-HG41 8S

28.00

SHIMANO – 8-shpejtësi – HYPERGLIDE – Kasetë MTB

Rrota e kasetës Shimano CS-HG41

Sport dhe rekreacion…

Kasetë Shimano CS-HG41, e destinuar për sisteme me 8 shpejtësi, me rrota HyperGlide të dizajnuara nga kompjuteri, profile dhëmbësh të lidhur dhe të pozicionuar posaçërisht, të cilat përmirësojnë kontrollin dhe mundësojnë reagim më të shpejtë dhe ndërrime të qeta, të qeta dhe të sakta të marsheve.

Unazat me zinxhirë me një kombinim të 34 dhëmbëve mundësojnë trajtimin e lehtë edhe të ngjitjeve më të pjerrëta.

Përfundimi i nikelit siguron rezistencë ndaj korrozionit.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano CS-HG41
Sistemi: Kasetë me dhëmbë
Numri i dhëmbëzave: 8
HyperGlide
Zinxhiri i pajtueshëm: HG 8/7/6-shpejtësi
Kombinimi: 11-34T / Megarange
11-13-15-17-20-23-26-34T (AO)
Materiali: çelik i nikeluar

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO