,

VP VP-990S

10.00

Categories: ,

Pedale VP Components VP-990S për biçikletat MTB dhe Trekking.

Pedalet kanë një trup PVC dhe një kafaz çeliku. Kafaz i dhëmbëzuar për të siguruar një kapje të mirë pa rrëshqitje të këpucëve. Në anët ka reflektorë që do të sigurojnë dukshmërinë dhe sigurinë tuaj pas errësirës.

Modeli: VP-990S
Lloji: MTB
Trupi: PVC
Kafazi: çeliku
Boshti: çeliku bor
Lloji i kushinetave: kon / topa
Fije: 9/16x20T
Dimensionet: 102x63mm
Pesha: 372 g çift

 

Më shumë rreth produktit: Komponentët VP