,

Bosht i parë SHIMANO HB-TX505

15.00

Categories: ,

SHIMANO TOURNEY TX – Qendra e përparme – Bllokimi në qendër – Frena e diskut – Çlirim i shpejtë

Qendra e përparme MTB, Shimano Tourney HB-TX505-QR

Seria e komponentëve Shimano Tourney, e zhvilluar si niveli fillestar i çiklizmit sportiv, përfaqëson një standard tërheqës për përdoruesit e pakërkuar.

Qendra e diskut përpara Shimano Tourney HB-TX505-QR me sistemin e montimit të rotorit CenterLock.

Shimano përdor ekskluzivisht kupa dhe kone në kushineta, të cilat ofrojnë më shumë fuqi sesa kushinetat e mbyllura të topit (fishekët), për shkak të aftësisë së tyre për të thithur dhe zhvendosur në mënyrë më efikase ngarkesat anësore dhe vertikale, dhe mundësojnë rrotullime jashtëzakonisht të buta në kushte reale drejtimi.

Konet gjithashtu lejojnë rregullime, mirëmbajtje dhe servisim më të lehtë.

 

Specifikim:
Modeli: Shimano Tourney HB-TX505-QR
Lloji: frena e diskut CENTER LOCK
Numri i vrimave: 36H
O.L.D.: 100 mm
Materiali i trupit: alumini
Boshti: M10 x 108 mm
Vulosja: Kontakt
+ QR ekscentrike 133 mm (5-1/4″)
Ngjyra: e zezë

● BYÇJA NË QENDËR
Sistemi CENTER LOCK lejon instalimin e lehtë të rotorit me montim në brazdë dhe unazë mbyllëse. Sistemi i montimit të unazës së kyçjes redukton orët totale të punës duke shkurtuar kohën e montimit dhe çmontimit. Përveç kësaj, fiksimi i sigurt me kllapa me brazda rrit saktësinë dhe ngurtësinë duke përmirësuar efikasitetin e frenimit.

 

● Mbajtëse filxhani dhe koni
Kushinetat e filxhanit dhe konit Shimano përdorin kontakt këndor për të zhvendosur në mënyrë efikase ngarkesat anësore dhe vertikale për rrotullim të qetë dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Përveç kësaj, dizajni i tyre i bën ato më të lehta për t’u rregulluar dhe për t’u shërbyer.

 

● Vulosja e labirintit dhe kontaktit
Guarnicionet e projektuara posaçërisht brenda kabinës parandalojnë hyrjen e baltës, pluhurit, papastërtisë dhe lagështirës dhe mbrojnë mekanizmat mbajtëse, duke arritur mirëmbajtje minimale dhe një jetë më të gjatë shërbimi.
Në këtë mënyrë, në kushte të pafavorshme mjedisore, performanca origjinale ruhet për një periudhë më të gjatë kohore.

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO