,

Zingjir KMC S1 1 speed

7.00

Zinxhiri me një shpejtësi të vetme.

Hipur në rrugë

Projektuar posaçërisht për biçikleta me një shpejtësi dhe biçikleta me marshin e brendshëm. E shkëlqyeshme për ngasje në qytet, përzgjedhje e gjerë e biçikletave dhe biçikletave.

 

KMC S1
Fortësi e lartë e pinit me qëndrueshmëri të shtuar; Përvoja e qetë e drejtimit; Dizajni kundër rënies|Më i gjerë, më i trashë, më i sigurt

Karakteristikat

Modeli: KMC S1
Për 1 shpejtësi
Lloji: me një shpejtësi të vetme
1/2″-1/8″
Numri i lidhjeve: 112
Lidhja e zinxhirit: me një lidhës
Gjerësia: 8.6 mm
Përputhshmëria: me një shpejtësi, pajisje të brendshme, BMX, Track & Fixed
● Zbërthimi i brendshëm i pllakës – Ndryshime të shpejta të marsheve

● Përputhet me sistemin Internal Gear Hub

● Pllaka të jashtme më të trasha – Ne e kemi trashur pllakën e jashtme dhe e kemi trajtuar me nxehtësi të lartë për ta bërë zinxhirin me shkëlqim edhe më të fortë, më të qëndrueshëm, më të ngushtë dhe më rezistent ndaj çdo kushti.

● Dizajni kundër rënies – Dizajni kundër rënies i kombinuar me një pllakë zinxhiri më të gjerë dhe më të trashë lejon një përvojë më të qëndrueshme dhe më të sigurt në çiklizëm.

 

 

Më shumë rreth produktit: KMC