,

CONTINENTAL 700-32/47c AV

7.00

Categories: ,

Gjithëpërfshirës për kërkesat e përditshme.

Tub i brendshëm standard kontinental për City / Trekking / Tour 28 [700C] Të gjitha biçikletat.

Tubat e brendshëm kontinental janë prodhuar nga goma Butyl – ata janë të qetë dhe të vullkanizuar për të siguruar rrumbullakësi uniforme dhe rritje të besueshmërisë së qafës së valvulave. Çdo gomë i nënshtrohet një kontrolli shumë rigoroz të cilësisë.

 

Specifikim:
Modeli: Continental Tour Tube All 28″
Dimensioni: ETRTO 32-622 > 47-622 ( 27 x 1 1/4 > 28 x 1,75 x 2 / 700 x 32C > 700 x 47C / 700 x 28B > 700 x 342B / 32-630 > 5)
Lloji i valvulës: Automobilistik / Schraeder (A/V)
Gjatësia e valvulës: 40 mm
Materiali: gome butil
Pesha: 165g

● A/V
Valvula Schrader ose valvula amerikane, e ashtuquajtura valvula e makinës (A/V) – valvula më e njohur për tubat e brendshëm. Këta tuba të brendshëm mund të fryhen me një pompë me kokë valvule makine ose në pikat e karburantit me një kompresor. (Diametri i valvulës: 8.5 mm)

 

● ETHRO
ETRTO (Organizata Teknike Evropiane e Gomave dhe Rimave) është madhësia më e saktë që mund të përdorim për të kontrolluar nëse tubi i brendshëm që blejmë është i njëjtë me atë që kemi aktualisht në biçikletë. Këta janë numrat e shkruar në anën anësore të gomës suaj të jashtme, p.sh. 35-622. Kjo do të thotë se goma është 35 mm e gjerë dhe përshtatet me një buzë me diametër 622 mm. Prandaj, tubi i brendshëm që ne kërkojmë duhet të ketë një diametër prej 622 mm dhe një gjerësi që përputhet me gomën tuaj. Gjegjësisht, gomat e brendshme janë të shtrirjes, dhe kanë mundësi të montohen saktë në goma të jashtme me gjerësi të ndryshme. Për shembull, një tub i brendshëm i shënuar 622 x 32-47 korrespondon me një gomë me diametër 622 mm me një gjerësi që varion nga 32 në 47 mm.

 

 

Më shumë rreth produktit: Continental