Shimano CS-HG50-10 Kasetë me 10 shpejtësi – 11-36 dhëmbë

45.00

Kaseta HG me 10 shpejtësi është e optimizuar për zinxhirin HG-X dhe shiritin hije SHIMANO.
Montimi për çorape: 10-shpejtësi
Materiali: çeliku