SHIMANO CN-HG54 10s

25.00

Shimano Deore CN-HG54 Zinxhiri me 10 shpejtësi
Zinxhiri i ri HG-X “Dyna-Syns” me 10 shpejtësi. Zinxhiri i jashtëzakonshëm super i ngushtë Hyperglide me mentesha me konsum shumë të ulët. Sistemi Shimanos “Dyna-Sys” ofron shumë më tepër se një pajisje shtesë. Me këtë sistem është i mundur një ndarje më e afërt e marsheve dhe rrjedhimisht transferimi më efikas i fuqisë. CN-HG54 është një zinxhir me 10 shpejtësi. Me një drejtim specifik lëvizjeje garantohet performanca optimale e ndërrimit të marsheve. Pllakat e zinxhirit të jashtëm janë optimizuar për performancë më të mirë të ndërrimit të marsheve në rrotat e zinxhirit dhe pllakat e brendshme të zinxhirit janë optimizuar për ndërrimin më të mirë të marsheve në kasetë. Ky zinxhir Hyperglide dallohet me një performancë të jashtëzakonshme të refuzimit të papastërtive për shkak të pllakave të jashtme me formë të veçantë. Fundi gri nënvizon dizajnin cilësor të këtij zinxhiri!
Materiali: çeliku
Lloji i zinxhirit: HG, super i ngushtë
Shtesë peshe: në 116 hallka zinxhiri