,

Zingjir Z8.1 KMC 8 speed

15.00

Rreth këtij artikulli
Zhvendosja e urës në formë Z dhe pllakës së brendshme përmirëson zhvendosjen*
6-7 shpejtësi dhe shpejtësi IG 8 e përputhshme* 1/2 X 3/32”, 116 lidhje
E përputhshme me IG

Për më shum info: KMC