SHIMANO CN-M7100 12s

37.00

Out of stock

Shimano SLX CN-M7100 Zinxhiri me 12 shpejtësi – me Lidhje të Shpejtë
Ashtu si çiklizmi malor dhe kalorësit e tij po evoluojnë vazhdimisht, Shimano po përpiqet vazhdimisht t’u sigurojë atletëve materiale inovative për një përvojë të paprecedentë të kalërimit. Seria SLX M7100 është zhvilluar për këta çiklistët malorë që duan të eksplorojnë aventura të reja dhe përshtatin – zakonisht Shimano – teknologjitë e grupit të nivelit të lartë XTR. Këto risi përfshijnë sistemin e lëvizjes me 12 shpejtësi, Micro Spline dhe Hyperglide+ të cilat tashmë e kanë provuar veten në serinë Deore XT.

Zinxhir Shimano SLX CN-M7100
Zinxhiri Shimano SLX CN-M7100 është një zhvillim i ri dhe siguron zhvendosje të shpejtë, të saktë dhe të qetë në të dy drejtimet edhe nën ngarkesat më të larta falë sipërfaqeve të kontaktit të formuara saktësisht me zinxhirin Dynamic Chain Engagement+ dhe dhëmbët e kasetës Hyperglide+. Përveç kësaj, pllakat e brendshme të veshura me SIL-TEC rrisin ndjeshëm qëndrueshmërinë. E-Biçikletë e përputhshme.

SIL-TEC
SIL-TEC është një teknologji e avancuar e veshjes së sipërfaqes për të rritur performancën dhe qëndrueshmërinë. Ai shton një trajtim sipërfaqësor me fërkim të ulët që funksionon më qetë dhe zgjat më shumë.

Për më shumë info: Shimano