,

SHIMANO CS-HG50-9

30.00

Kasetë Shimano SORA CS-HG50 me 9 shpejtësi
Shimano CS-HG50-9 është kaseta e përshtatshme me 9 shpejtësi për grupin SORA R3000.
SORA e re është komponenti më tërheqës dhe më i fuqishëm me 9 shpejtësi ndonjëherë. SORA është e drejtuar për çiklistët sportivë/fitnes me dizajn elegant dhe të pastër. Tani me teknologjinë e adoptuar nga grupe të niveleve më të larta, si fillestarët ashtu edhe entuziastët e rinj do të ndihen rehat duke hipur në sport me veçoritë që prezanton SORA R3000 me 9 shpejtësi.

Karakteristikat e produktit – Shimano SORA CS-HG50-9
Përdorimi: Rrugë / Fitnes
Grupi: SORA R3000
Modeli: CS-HG50-9
Lloji: HG
Marshi: 9-shpejtësi
Zinxhiri i pajtueshëm: HG me 9 shpejtësi
Gradim (zgjidh variantin)
14-25 (14-15-16-17-18-19-21-23-25 ​​dhëmbë)
Materiali
Çeliku (i veshur me nikel)
Ngjyrë
argjendi
Fusha e dorëzimit
1 x Shimano SORA CS-HG50 Kasetë me 9 shpejtësi përfshirë. Unaza e bllokimit
nr. artikulli prodhues: ICSHG509225

Për më shumë rreth artikullit: SHIMANO