,

Zingjir KMC Z7 7 speed

8.00

Seri me shpejtësi të shumëfishtë Z

Sport & Rekreacion

Pavarësisht nëse keni një biçikletë rruge, mali, argëtimi ose qyteti, ky është zinxhiri më i lehtë për të filluar dhe zhvilluar.

Teknologjia e thumbave KMC bën të mundur prodhimin e një zinxhiri që përshtatet mirë në çdo lloj zinxhiri dhe lëviz mirë nën çdo lloj rrotullimi.

 

KMC Z7
Fortësi e lartë e pinit me qëndrueshmëri të shtuar; Përvoja e qetë e drejtimit; Dizajni kundër rënies|Më i gjerë, më i trashë, më i sigurt

Karakteristikat

Modeli: KMC Z7
Seri me shpejtësi të shumëfishtë Z
Për 7 shpejtësi / 1×7, 2×7, 3×7
1/2″x3/32″
Numri i lidhjeve: 114
Bashkimi i zinxhirit: pinom
Gjerësia: 7.3 mm
E përputhshme me sistemet me 7 shpejtësi
● Zbërthimi i brendshëm i pllakës – Ndryshime të shpejta të marsheve

● Dizajni kundër rënies – Dizajni kundër rënies i kombinuar me një pllakë zinxhiri më të gjerë dhe më të trashë lejon një përvojë më të qëndrueshme dhe më të sigurt në çiklizëm.

 

Më shumë rreth produktit: KMC