,

Zingjir KMC X10 10 speed

30.00

100% e përputhshme. Një zinxhir për të gjithë. Përshtatet me të tre sistemet kryesore të ndërrimit të marsheve.

Shimano, SRAM, Campagnolo ose një kombinim. Duke marrë parasysh specifikimet e sistemeve të ndryshme, KMC ka zhvilluar një urë të pronarit X dhe Chamfering (lidhje të zbërthyera) për t’u përshtatur në mënyrë perfekte.

Kërcitja asimetrike shmang ndërhyrjet – Të projektuara për dhëmbë dhe kaseta të ndryshme lidhëse me zinxhirë, lidhjet unike të dredhura të KMC lejojnë përfshirje të qetë të zinxhirit dhe ndërveprim efikas zinxhir me dhëmbëza, duke përmirësuar në mënyrë drastike sigurinë e çiklizmit dhe stabilitetin e mjetit.

Rrotullim i shtuar për funksionim të qetë – Llogaritur saktësisht për lidhjet e jashtme, katër zona me gërvishtje inteligjente shmangin në mënyrë të zgjuar ndërhyrjen midis zinxhirit dhe dhëmbëve të kasetës për të garantuar performancë të qetë dhe të sigurt. E përputhshme me shpejtësinë e vetme (1x) dhe të shumëfishtë.

Dizajn i dyanshëm. Shpejt & Sigurt. Lehtë për t’u instaluar – Simetrike, me dy anë, konfigurimi është i shpejtë, i lehtë dhe i thjeshtë. E shoqëruar me veshjen mbrojtëse KMC dhe mekanizmin e çlirimit të shpejtë, është tepër i qëndrueshëm, për të mos përmendur të qetë dhe të sigurt.

E thjeshtë dhe e shpejtë. Sintonizimi i shpejtë, i krijuar me precizion – Zinxhirët KMC janë krijuar për t’iu përgjigjur ndryshimeve më të vogla të marsheve, kështu që ju kaloni më shumë kohë në kalërim dhe më pak kohë në akordim.

Saktësi e patëmetë. Performanca fenomenale e ndërrimit – Me mjeshtëri superiore, zinxhirët e projektuar KMC ofrojnë një konfigurim unik për ndërrim të menjëhershëm. Performanca fenomenale e ndërrimit dhe akordimi më i lehtë i motorit janë përfitimet e ekspertizës së KMC.

Performanca e pashembullt. Konvertimi i fuqisë shumë efikas – Çdo komponent është ndërtuar për të ndihmuar në çlirimin e bishës brenda jush. Ngurtësia e zinxhirëve KMC maksimizon efikasitetin në mënyrë që çdo përpjekje që bëni për pedalimin të shndërrohet në fuqi gjatë udhëtimit tuaj.

KMC X10
Një zinxhir për të gjithë|100% përputhshmëri në të gjitha sistemet kryesore të çmontimit
Lidhjet e rrethuara në mënyrë asimetrike shmangin ndërhyrjet
Lidhje shtesë të rrethuara për funksionim të qetë
Precizion i përsosur|Performancë fenomenale e zhvendosjes

Karakteristikat

Modeli: KMC X10
Seria X
Për 10 shpejtësi / 1×10, 2×10, 3×10
1/2″ x 11/128″
Numri i lidhjeve: 114
Lidhja e zinxhirit: me një bashkues të shpejtë
Gjerësia: 5.88 mm
Forma e dyfishtë e zgjatur e urës X
Dizajni i këndeve dinamike të zbehjes
Qëndrueshmëri e dyfishtë X
JO-drejtues
E përputhshme me Shimano, Campagnolo dhe SRAM me 10 shpejtësi. sistemet e shkëmbimit
● Fuqia më e lartë e pinit – Gjeometria e patejkalueshme e fiksimit

● Double X Durability – Double SP qëndrueshmëri e jashtëzakonshme

● Forma e dyfishtë e urës “X” – Ndërrimi i saktë i marsheve

● Shpërthimi i pllakës së jashtme – Ndryshime të sakta të shpejtësisë

● Zbërthimi i brendshëm i pllakës – Ndryshime të shpejta të marsheve

 

Më shumë rreth produktit: KMC