SCOTT SPT black-orange

85.00

Category:

Në dispozicion numrat: 42,43

Scott T2 është një nga atletet e lehta më të gjithanshme në treg. E pamposhtur për gara dhe stërvitje. Një ekuilibër ideal i materialeve të lehta, amortizimi dhe reagimi i shpejtë falë teknologjisë eRide. Platforma eRide është projektuar për të përmirësuar lëvizjen natyrale të këmbës, e cila promovon një stil vrapimi më të shpejtë dhe më efikas. Scott T2 është këpucët më të lehta me performancë neutrale për gara, por me mbështetje të mjaftueshme për t’u përdorur edhe në stërvitje. T2 përmban një shollë Aero Foam, e cila është 25% më e lehtë se thembra tradicionale e shkumës Eva.

Modeli: Scott T2 PALANI
Performanca
11 mm rënie / diferenca në lartësinë e gishtit / thembra (26 mm) – gishti i këmbës (15 mm)
pesha: 300 g (US 9)
teknologjia: eRide / AeroFoam
materialet: sipër – rreshtim sintetik / thembra – AeroFoam Infinity/ Gome
eRide Ergologic, një formë revolucionare e tabanit, rrit performancën e vrapimit, konverton momentin e rënies në lëvizje përpara, redukton në mënyrë efektive humbjet e energjisë gjatë fazës së shtytjes së hapit.
Gjeometria e lehtë rrotulluese (e lakuar) i bën atletet të lëmuara, të qëndrueshme dhe efikase.

Scott Aero Foam kombinon materiale të lehta me përbërje rezistente ndaj gërryerjes, duke rezultuar në një këpucë më të lehtë dhe më të jastëkëve që zgjat më shumë se këpucët tradicionale.

Për më shumë: SCOTT