Rrotullat SHIMANO (RD-M6000) SGS

8.00

Seti i rrotullave Shimano Deore për RD-M6000 – 10 shpejtësi
Rrotat e kalorësve për xhiron e pasme Shimano Deore RD-M6000 me 10 shpejtësi. Seti përbëhet nga rrotullues udhëzues dhe tensionues. 11 dhëmbë secili. Disponohet për transportues të pasmë të mesëm dhe të gjatë.
Të përfshira në dorëzim: 1 palë rrota kalorës