,

SHIMANO ALTUS RD-M310-L 7|8 S black

25.00

Rreth këtij artikulli

Kapaciteti i mbështjelljes së zinxhirit: 43 dhëmbë
Ngjyra e shiritit: E zezë
Pesha: 326 g
Ndërrues i pasmë MegaRange MTB me 7/8 shpejtësi
Dizajni i lidhjes së gjerë për më shumë ngurtësi dhe zhvendosje të saktë
Veprim i avancuar i dritës
Veprimi i derailleur: Top-normal (tradicional)
Hapësira në sistemin e drejtimit: Shimano / SRAM 8
Tensionuesi i madh me 15 dhëmbë dhe rrotullat udhëzuese me 13 dhëmbë reduktojnë zhurmën dhe konsumin

Për më shumë: SHIMANO